Sos alb picant

Sos alb picant

Ingrediente:

Unt – 120 gr ,Lapte - 200 ml ,Radacina de telina - 200 gr ,Morcovi - 300 gr ,Ceapa – 150 gr ,Castraveti murati - 200 gr ,Faina - 100 gr ,Zahar - 40 gr ,Otet - 10 buc ,Supa de carne - 200 ml ,Piper boabe - 2 gr ,Sare - 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii si telina se inabusa in unt apoi se adauga faina amestecata cu laptele, supa de carne, zaharul si piperul. Se fierbe 30 min, apoi se paseaza si se amesteca cu sarea, otetul si castravetii murati. Se serveste cald la diferite preparate din carne.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine pictata
Tamagoyaki
Somon la gratar
Confit de canard
Paine cu seminte
Muffins cu usturoi si ierburi
Cocktail-Totally Green
Somon la cuptor cu sos alb
Compot de rubarba
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Cozonac
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Chutney de prune si ardei
Dulceata de grapefruit
Pateu din ficat de porc