Sos alb picant

Sos alb picant

Ingrediente:

Unt – 120 gr ,Lapte - 200 ml ,Radacina de telina - 200 gr ,Morcovi - 300 gr ,Ceapa – 150 gr ,Castraveti murati - 200 gr ,Faina - 100 gr ,Zahar - 40 gr ,Otet - 10 buc ,Supa de carne - 200 ml ,Piper boabe - 2 gr ,Sare - 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii si telina se inabusa in unt apoi se adauga faina amestecata cu laptele, supa de carne, zaharul si piperul. Se fierbe 30 min, apoi se paseaza si se amesteca cu sarea, otetul si castravetii murati. Se serveste cald la diferite preparate din carne.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de rosii II
Tarta de ciocolata
Paine cu orez
Frigarui de pui
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Saratele
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Taameia
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tort din alune de copac
Pui cu legume de primavara
Salam de caracatita
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Ciorbita de pui si fasolica verde
Dulceata de pere