Sos alb picant

Sos alb picant

Ingrediente:

Unt – 120 gr ,Lapte - 200 ml ,Radacina de telina - 200 gr ,Morcovi - 300 gr ,Ceapa – 150 gr ,Castraveti murati - 200 gr ,Faina - 100 gr ,Zahar - 40 gr ,Otet - 10 buc ,Supa de carne - 200 ml ,Piper boabe - 2 gr ,Sare - 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii si telina se inabusa in unt apoi se adauga faina amestecata cu laptele, supa de carne, zaharul si piperul. Se fierbe 30 min, apoi se paseaza si se amesteca cu sarea, otetul si castravetii murati. Se serveste cald la diferite preparate din carne.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Mincarica de pipote
Pui umplut cu telina si morcovi
Turta dulce din piscoturi
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Chiftelute
Tagliatelle a La-Chef-A
Ardei umpluti,mai altfel
Brezel (covrigi nemtesti)
Sesame Chicken
Piept de pui, la cuptor
Tocanita de naut la cuptor
Muffins cu dovleac(Butternut)
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Chec aperitiv,stelute si braduti