Sos alb picant

Sos alb picant

Ingrediente:

Unt – 120 gr ,Lapte - 200 ml ,Radacina de telina - 200 gr ,Morcovi - 300 gr ,Ceapa – 150 gr ,Castraveti murati - 200 gr ,Faina - 100 gr ,Zahar - 40 gr ,Otet - 10 buc ,Supa de carne - 200 ml ,Piper boabe - 2 gr ,Sare - 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii si telina se inabusa in unt apoi se adauga faina amestecata cu laptele, supa de carne, zaharul si piperul. Se fierbe 30 min, apoi se paseaza si se amesteca cu sarea, otetul si castravetii murati. Se serveste cald la diferite preparate din carne.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vanilla Club
Cocktail-Totally Green
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Paine rasucita cu crema de branza
Placinta cu branza sarata
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Oua umplute
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Chicken Bryan
Pui la cuptor
Brownies cu miere si seminte
Bruschette cu legume si tofu
Chec cu ficat
Parmigiana di melanzane
Bors de iarna cu afumatura