Sos alb picant

Sos alb picant

Ingrediente:

Unt – 120 gr ,Lapte - 200 ml ,Radacina de telina - 200 gr ,Morcovi - 300 gr ,Ceapa – 150 gr ,Castraveti murati - 200 gr ,Faina - 100 gr ,Zahar - 40 gr ,Otet - 10 buc ,Supa de carne - 200 ml ,Piper boabe - 2 gr ,Sare - 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii si telina se inabusa in unt apoi se adauga faina amestecata cu laptele, supa de carne, zaharul si piperul. Se fierbe 30 min, apoi se paseaza si se amesteca cu sarea, otetul si castravetii murati. Se serveste cald la diferite preparate din carne.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de grapefruit
Spaghetti Carbonara
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Salata de mango
Chiftele din legume
Cotlete de vinete
Pui cu legume de primavara
Paine  pe vatra
Dulceata de pere
Supa de chimen
Supa de dovleac cu gorgonzola
Pogacele cu jumari
Salam de caracatita
Chiftelute de carne
Salata de ton cu ardei gras