Sos alb picant

Sos alb picant

Ingrediente:

Unt – 120 gr ,Lapte - 200 ml ,Radacina de telina - 200 gr ,Morcovi - 300 gr ,Ceapa – 150 gr ,Castraveti murati - 200 gr ,Faina - 100 gr ,Zahar - 40 gr ,Otet - 10 buc ,Supa de carne - 200 ml ,Piper boabe - 2 gr ,Sare - 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii si telina se inabusa in unt apoi se adauga faina amestecata cu laptele, supa de carne, zaharul si piperul. Se fierbe 30 min, apoi se paseaza si se amesteca cu sarea, otetul si castravetii murati. Se serveste cald la diferite preparate din carne.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina,citrice si rodie
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Islere
Banana Daiquiri
Ciorba de miel
Chiftelute de calamari
Cozonac Grania
Chiftelute de carne
Pui cu legume de primavara
Pateu din ficat de porc
Melcisori de pizza
Salata de tortellini
Painea tigru
Dulceata de rubarba