Sos alb picant

Sos alb picant

Ingrediente:

Unt – 120 gr ,Lapte - 200 ml ,Radacina de telina - 200 gr ,Morcovi - 300 gr ,Ceapa – 150 gr ,Castraveti murati - 200 gr ,Faina - 100 gr ,Zahar - 40 gr ,Otet - 10 buc ,Supa de carne - 200 ml ,Piper boabe - 2 gr ,Sare - 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii si telina se inabusa in unt apoi se adauga faina amestecata cu laptele, supa de carne, zaharul si piperul. Se fierbe 30 min, apoi se paseaza si se amesteca cu sarea, otetul si castravetii murati. Se serveste cald la diferite preparate din carne.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de pui si fasolica verde
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Tort cu cafea si gem de zmeura
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Sparanghel verde cu bacon
Salata de telina si morcovi rasi
Tort de nuci
Tort Krantz
Friptura de mistret
Salata de cartofi cu ton
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Aperitiv in foi de napolitana
Salata de telina,citrice si rodie
Tartiflette
Friptura aromata de porc