Sos alb bechamel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb bechamel

Sos alb bechamel

Ingrediente:

Lapte - 1000 ml,Faina - 100 gr,Unt - 75 gr,Sare - 10 gr

Mod de preparare:

Se topeste untul si se adauga faina dizolvata in putin lapte. Se amesteca continuu, adaugandu-se restul de lapte fiert si sarea. Se fierbe cca 20 min. Se pastreaza la cald si se foloseste ca baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb bechamel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Quark-brinza cremoasa acrisoara
Prajitura cu gutui si branza
Muffins cu dovleac(Butternut)
Caviar de vinete
Rulada de pui
Aluat cu branza
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Mincarica de pipote
Pate Brisee
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Bulete cu cascaval la cuptor
Batoane de cereale
Prajitura cu mere si brinza
Parmigiana di melanzane
Crap la cuptor (pe gratar)