Sos alb bechamel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb bechamel

Sos alb bechamel

Ingrediente:

Lapte - 1000 ml,Faina - 100 gr,Unt - 75 gr,Sare - 10 gr

Mod de preparare:

Se topeste untul si se adauga faina dizolvata in putin lapte. Se amesteca continuu, adaugandu-se restul de lapte fiert si sarea. Se fierbe cca 20 min. Se pastreaza la cald si se foloseste ca baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb bechamel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de vitel in ulei
Ardei umpluti,mai altfel
Saltimbocca alla romana
Fettuccine cu ton si rosii
Pasta de leustean
Sirop de citrice
Marmelada de zmeura
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Cranberry Muffins
Islere
Dovlecei crocanti la cuptor
Turta dulce din piscoturi
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Supa de dovleac ( Butternut )
Dulceata de rubarba