Sos alb bechamel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb bechamel

Sos alb bechamel

Ingrediente:

Lapte - 1000 ml,Faina - 100 gr,Unt - 75 gr,Sare - 10 gr

Mod de preparare:

Se topeste untul si se adauga faina dizolvata in putin lapte. Se amesteca continuu, adaugandu-se restul de lapte fiert si sarea. Se fierbe cca 20 min. Se pastreaza la cald si se foloseste ca baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb bechamel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Castraveti cu maioneza de avocado
Prosciutto di Parma e melone
Ardei umpluti
Somon afumat pe scandura de cedru
Crema de zahar ars
Supa de pasare cu fructe goji
Rulada de vita cu sunca
Supa cu turnatei
Cozonac
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Pateuri umplute cu sunca
Chiftelute de urda in sos de rosii
Tort din alune de copac
Dulceata de rubarba
Sirop de citrice