Sos alb bechamel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb bechamel

Sos alb bechamel

Ingrediente:

Lapte - 1000 ml,Faina - 100 gr,Unt - 75 gr,Sare - 10 gr

Mod de preparare:

Se topeste untul si se adauga faina dizolvata in putin lapte. Se amesteca continuu, adaugandu-se restul de lapte fiert si sarea. Se fierbe cca 20 min. Se pastreaza la cald si se foloseste ca baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb bechamel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu rucola
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Rulada de ciuperci
Chiftelute din orez
Cartofi cu conopida si branza
Turta dulce din piscoturi
Cocktail-Totally Green
Supa de dovleac ( Butternut )
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Dulceata de pere
Cosulete umplute
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ardei umpluti,mai altfel
Piept de pui simplissime
Banana Daiquiri