Sos alb bechamel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb bechamel

Sos alb bechamel

Ingrediente:

Lapte - 1000 ml,Faina - 100 gr,Unt - 75 gr,Sare - 10 gr

Mod de preparare:

Se topeste untul si se adauga faina dizolvata in putin lapte. Se amesteca continuu, adaugandu-se restul de lapte fiert si sarea. Se fierbe cca 20 min. Se pastreaza la cald si se foloseste ca baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb bechamel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de conopida cu piept de pui
Prosciutto di Parma e melone
Tort de nuci
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Compot de rubarba
Caramel Tiramisu
Aripi de curcan tandoori
Chutney de prune
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Agliata Verde
Tiramisu de capsuni si cocos
Chec de carne
Cozonac
Um Ali - budinca egipteana din paine