Sos alb bechamel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb bechamel

Sos alb bechamel

Ingrediente:

Lapte - 1000 ml,Faina - 100 gr,Unt - 75 gr,Sare - 10 gr

Mod de preparare:

Se topeste untul si se adauga faina dizolvata in putin lapte. Se amesteca continuu, adaugandu-se restul de lapte fiert si sarea. Se fierbe cca 20 min. Se pastreaza la cald si se foloseste ca baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb bechamel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cupola ninsa cu ciocolata
Saratele
Tortelete cu crema Toffee
Friptura aromata de porc
Bulete din ciupercute
Tarta cu crème brûlé
Paine rasucita cu crema de branza
Crap la cuptor (pe gratar)
Inghetata prajita
Caipirinha
Confit de canard
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Paine cu iaurt
Tarta sarata din frunze de conopida
Sirop de citrice