Sos alb bechamel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb bechamel

Sos alb bechamel

Ingrediente:

Lapte - 1000 ml,Faina - 100 gr,Unt - 75 gr,Sare - 10 gr

Mod de preparare:

Se topeste untul si se adauga faina dizolvata in putin lapte. Se amesteca continuu, adaugandu-se restul de lapte fiert si sarea. Se fierbe cca 20 min. Se pastreaza la cald si se foloseste ca baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb bechamel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulete cu cascaval la cuptor
Spinach and Feta Quesadilla
Inghetata prajita
Piept de rata cu ciuperci
Salata de mango
Piept de pui afumat
Friptura de curcan cu mere
Omleta cu orez la cuptor
Kunefe (cataif)
Salata de vara cu mozzarella
Pulpe de rata cu bere si stafide
Supa de chimen
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Tagliatelle cu ciuperci
Capunti alla puttanesca