Sos alb morney

Sos alb morney

Ingrediente:

Sos alb – 750 ml, Smantana lichida – 100 ml ,Cascaval - 100 gr ,Galbenusuri – 3 buc ,Unt – 25 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Smantana si galbenusurile se amesteca, se adauga treptat sosul alb si se fierbe totul la foc moderat 5 min. Se ia de pe foc si se adauga 50 gr cascaval ras si sare. Restul de cascaval si untul se adauga chiar inaintea introducerii produsului de gratinat la cuptor.
Se foloseste la preparate (care urmeaza sa fie gratinate) din legume, paste fainoase, oua, etc.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb morney


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Inghetata de cocos
Prajitura cu mere caramel
Pasca cu ciocolata
Cozonac cu mac si alune de padure
Dovlecei crocanti la cuptor
Salata Manager
Drob de miel
Chutney de prune si ardei
Supa cu turnatei
Ardei umpluti
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Cupola ninsa cu ciocolata
Gogosele din flori de dovleac
Tagliatelle a La-Chef-A