Sos alb morney

Sos alb morney

Ingrediente:

Sos alb – 750 ml, Smantana lichida – 100 ml ,Cascaval - 100 gr ,Galbenusuri – 3 buc ,Unt – 25 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Smantana si galbenusurile se amesteca, se adauga treptat sosul alb si se fierbe totul la foc moderat 5 min. Se ia de pe foc si se adauga 50 gr cascaval ras si sare. Restul de cascaval si untul se adauga chiar inaintea introducerii produsului de gratinat la cuptor.
Se foloseste la preparate (care urmeaza sa fie gratinate) din legume, paste fainoase, oua, etc.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb morney


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Bulion de rosii
Salata de mango
Supa de gulii
Tarta cu rucola
Musaca
Ciorba de salata
Ciorba din pipote de curcan
Crema Toffee
Bors de iarna cu afumatura
Tarta cu vinete
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Cheesecake cu rosii si busuioc
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor