Sos alb morney

Sos alb morney

Ingrediente:

Sos alb – 750 ml, Smantana lichida – 100 ml ,Cascaval - 100 gr ,Galbenusuri – 3 buc ,Unt – 25 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Smantana si galbenusurile se amesteca, se adauga treptat sosul alb si se fierbe totul la foc moderat 5 min. Se ia de pe foc si se adauga 50 gr cascaval ras si sare. Restul de cascaval si untul se adauga chiar inaintea introducerii produsului de gratinat la cuptor.
Se foloseste la preparate (care urmeaza sa fie gratinate) din legume, paste fainoase, oua, etc.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb morney


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata cu crema de cocos
Placinta  cu pui, spanac si branza
Pogacele cu jumari
Muschiulet de porc cu susan
Varza rosie cu mar
Caviar de vinete
Pateuri umplute cu sunca
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Chiftelute de carne
Bulete cu cascaval la cuptor
Chiftelute din orez
Beef Bourguignon - Julia Child
Supa de dovleac cu gorgonzola
Medalion de vinete
Bulion de rosii