Sos alb morney

Sos alb morney

Ingrediente:

Sos alb – 750 ml, Smantana lichida – 100 ml ,Cascaval - 100 gr ,Galbenusuri – 3 buc ,Unt – 25 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Smantana si galbenusurile se amesteca, se adauga treptat sosul alb si se fierbe totul la foc moderat 5 min. Se ia de pe foc si se adauga 50 gr cascaval ras si sare. Restul de cascaval si untul se adauga chiar inaintea introducerii produsului de gratinat la cuptor.
Se foloseste la preparate (care urmeaza sa fie gratinate) din legume, paste fainoase, oua, etc.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb morney


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac Grania
Branza cu verdeturi
Tort cu mere si nuci
Batoane de cereale
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Bulion de rosii
Tort de portocale
Salata de tortellini
Caltabosi
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Ciorba din pipote de curcan
Paste cu ciuperci si rosii
Tarta cu crème brûlé
Pulpe de rata cu bere si stafide