Sos alb pentru glasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb pentru glasare

Sos alb pentru glasare

Ingrediente:

Faina – 100 gr ,Lapte – 700 ml ,Parmezan sau cascaval – 120 gr ,Oua – 4 buc ,Sare – 25 gr ,Piper – 5 gr

Mod de preparare:

Intr-un vas se amesteca faina si ouale. Se adauga laptele rece, putin cate putin, sarea si piperul. Compozitia se amesteca pe un vas cu apa clocotita  (bain-marie) pana se ingroasa.Se serveste cu friptura de vitel sau vita, cu cascaval ras.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb pentru glasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata
Salata de telina si morcovi rasi
Somon salbatic cu crusta de brinza
Dulceata de pere
Somon la gratar
Fursecuri fine cu nuci
Crema de zahar ars
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Um Ali - budinca egipteana din paine
Ardei copti pane
Paine rasucita cu crema de branza
Supa de rosii
Crostoni cu miel
Muffins cu dovleac(Butternut)
Paine rapida fara drojdie