Sos alb pentru glasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb pentru glasare

Sos alb pentru glasare

Ingrediente:

Faina – 100 gr ,Lapte – 700 ml ,Parmezan sau cascaval – 120 gr ,Oua – 4 buc ,Sare – 25 gr ,Piper – 5 gr

Mod de preparare:

Intr-un vas se amesteca faina si ouale. Se adauga laptele rece, putin cate putin, sarea si piperul. Compozitia se amesteca pe un vas cu apa clocotita  (bain-marie) pana se ingroasa.Se serveste cu friptura de vitel sau vita, cu cascaval ras.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb pentru glasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri umplute cu sunca
Tocanita de naut la cuptor
Gratin de paste si peste, cu bezea
Dulceata de rubarba
Spinach and Feta Quesadilla
Salata de cartofi cu ton
Supa de chimen
Chiftele din legume
Chocolate cheesecake
Drob de pui
Crap la cuptor (pe gratar)
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Sesame Chicken
Medalion de vinete