Sos alb pentru glasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb pentru glasare

Sos alb pentru glasare

Ingrediente:

Faina – 100 gr ,Lapte – 700 ml ,Parmezan sau cascaval – 120 gr ,Oua – 4 buc ,Sare – 25 gr ,Piper – 5 gr

Mod de preparare:

Intr-un vas se amesteca faina si ouale. Se adauga laptele rece, putin cate putin, sarea si piperul. Compozitia se amesteca pe un vas cu apa clocotita  (bain-marie) pana se ingroasa.Se serveste cu friptura de vitel sau vita, cu cascaval ras.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb pentru glasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu
Tarta cu brinza si zmeura
Paste de spanac cu calamari si rosii
Caltabosi
Supa Imperiala
Tort de portocale
Oua umplute
Dulceata de grapefruit
Rosii umplute cu orez
Salata de vara cu mozzarella
Sesame Chicken
Tropical salad with coconut shrimps
Friptura de curcan cu mere
Drob de miel
Castraveti cu maioneza de avocado