Sos alb pentru glasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb pentru glasare

Sos alb pentru glasare

Ingrediente:

Faina – 100 gr ,Lapte – 700 ml ,Parmezan sau cascaval – 120 gr ,Oua – 4 buc ,Sare – 25 gr ,Piper – 5 gr

Mod de preparare:

Intr-un vas se amesteca faina si ouale. Se adauga laptele rece, putin cate putin, sarea si piperul. Compozitia se amesteca pe un vas cu apa clocotita  (bain-marie) pana se ingroasa.Se serveste cu friptura de vitel sau vita, cu cascaval ras.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb pentru glasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort Krantz
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Chec de carne
Ciorba de praz cu zeama de varza
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Cheesecake cu rosii si busuioc
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Islere
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Dovlecei crocanti la cuptor
Prajitura cu visine si ciocolata
Chocolate Gugelhupf
Caracatita in ulei
Pate Brisee
Butternut umplut