Sos alb suprem

Sos alb suprem

Tags:

Ingrediente:

Unt – 100 gr ,Faina – 125 gr ,Supa de pasare – 750 ml ,Smantana lichida – 100 ml ,Lamaie – 150 ml ,Oua – 4 buc ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Untul se topeste si se adauga faina dizolvata in putina supa, se amesteca continuu adaugandu-se restul de supa si sarea. Se fierbe cca 10 min, apoi se adauga galbenusurile frecate cu smantana lichida si se mai fierbe 15 min. La sfarsit se adauga sucul de lamaie.
Se serveste cu preparate  din pasare si peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb suprem


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa cu turnatei
Tartiflette
Aperitiv in foi de napolitana
Tort de ciocolata
Tarta de ciocolata
Supa de dovleac cu gorgonzola
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Crutoane aromate
Rulada de omleta
Pogacsa
Islere
Prajitura Lia
Paine  pe vatra
Carne de miel in stil mongolez
Paine cu orez