Sos alb suprem

Sos alb suprem

Tags:

Ingrediente:

Unt – 100 gr ,Faina – 125 gr ,Supa de pasare – 750 ml ,Smantana lichida – 100 ml ,Lamaie – 150 ml ,Oua – 4 buc ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Untul se topeste si se adauga faina dizolvata in putina supa, se amesteca continuu adaugandu-se restul de supa si sarea. Se fierbe cca 10 min, apoi se adauga galbenusurile frecate cu smantana lichida si se mai fierbe 15 min. La sfarsit se adauga sucul de lamaie.
Se serveste cu preparate  din pasare si peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb suprem


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei crocanti la cuptor
Rulada de pui
Beef Bourguignon - Julia Child
Crenvursti in aluat
Salata de Boeuf
Polos
Ardei umpluti
Friptura de curcan cu mere
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Tagliatelle cu ciuperci
Friptura de porc cu sorici
Frigarui de pui
Banana Daiquiri
Chicken Bryan