Sos alb suprem

Sos alb suprem

Tags:

Ingrediente:

Unt – 100 gr ,Faina – 125 gr ,Supa de pasare – 750 ml ,Smantana lichida – 100 ml ,Lamaie – 150 ml ,Oua – 4 buc ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Untul se topeste si se adauga faina dizolvata in putina supa, se amesteca continuu adaugandu-se restul de supa si sarea. Se fierbe cca 10 min, apoi se adauga galbenusurile frecate cu smantana lichida si se mai fierbe 15 min. La sfarsit se adauga sucul de lamaie.
Se serveste cu preparate  din pasare si peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb suprem


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Castraveti cu maioneza de avocado
Aripi de curcan tandoori
Cupola ninsa cu ciocolata
Spinach and Feta Quesadilla
Salata de tortellini
Cocktail-Totally Green
Tarta cu brinza si zmeura
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Supa de pasare cu fructe goji
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Kunefe (cataif)
Paine  pe vatra
Supa din trei feluri de peste
Inghetata de nectarine si caise
Ghiveci de orez cu legume