Sos brub spaniol

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos brub spaniol

Sos brub spaniol

Ingrediente:

Oase fara maduva - 100 gr ,Ulei - 100 ml ,Faina – 80 gr ,Morcovi - 100 gr ,Radacina patrunjel – 100 gr ,Radacina telina – 100 gr ,Ceapa – 100 gr ,Usturoi – 10 gr ,Bulion – 100 ml ,Foi de dafin – 2.5 gr ,Cimbru – 10 gr ,Piper –10 gr ,Sare – 20 gr ,Apa

Mod de preparare:

Oasele se taie bucati,se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Zarzavatul se inabusa in ulei si se stinge cu putina apa. Se adauga bulionul, faina dizolvata in 100 ml apa ,cca 2 l apa fiarta, oasele, foi de dafin, piper, cimbru si sare. Se continua fierberea la foc moderat 3-4 ore. Cand sosul e gata se strecoara.Se serveste cald cu diferite preparate din carne de vita, porc sau peste. De asemenea poate fi baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos brub spaniol


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri cu gem
Dulceata de grapefruit
Rosii umplute cu orez
Ardei umpluti
Sesame Chicken
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Biscuiti cu Nutella
Crostoni cu miel
Fettuccine cu ton si rosii
Rulada de omleta
Tiramisu de capsuni si cocos
Varza rosie cu mar
Crap la cuptor (pe gratar)
Piept de pui afumat
Somon afumat pe scandura de cedru