Sos brub spaniol

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos brub spaniol

Sos brub spaniol

Ingrediente:

Oase fara maduva - 100 gr ,Ulei - 100 ml ,Faina – 80 gr ,Morcovi - 100 gr ,Radacina patrunjel – 100 gr ,Radacina telina – 100 gr ,Ceapa – 100 gr ,Usturoi – 10 gr ,Bulion – 100 ml ,Foi de dafin – 2.5 gr ,Cimbru – 10 gr ,Piper –10 gr ,Sare – 20 gr ,Apa

Mod de preparare:

Oasele se taie bucati,se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Zarzavatul se inabusa in ulei si se stinge cu putina apa. Se adauga bulionul, faina dizolvata in 100 ml apa ,cca 2 l apa fiarta, oasele, foi de dafin, piper, cimbru si sare. Se continua fierberea la foc moderat 3-4 ore. Cand sosul e gata se strecoara.Se serveste cald cu diferite preparate din carne de vita, porc sau peste. De asemenea poate fi baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos brub spaniol


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de portocale
Pasta de leustean
Aripioare prajite in crusta
Salata de telina si morcovi rasi
Piept de pui afumat
Fursecuri fine cu nuci
Cozonac
Tartiflette
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Manti
Piept de pui, la cuptor
Muffins cu spanac
Legume umplute
Tort cu cafea si gem de zmeura
Rulouri din piept de pui