Sos brub spaniol

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos brub spaniol

Sos brub spaniol

Ingrediente:

Oase fara maduva - 100 gr ,Ulei - 100 ml ,Faina – 80 gr ,Morcovi - 100 gr ,Radacina patrunjel – 100 gr ,Radacina telina – 100 gr ,Ceapa – 100 gr ,Usturoi – 10 gr ,Bulion – 100 ml ,Foi de dafin – 2.5 gr ,Cimbru – 10 gr ,Piper –10 gr ,Sare – 20 gr ,Apa

Mod de preparare:

Oasele se taie bucati,se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Zarzavatul se inabusa in ulei si se stinge cu putina apa. Se adauga bulionul, faina dizolvata in 100 ml apa ,cca 2 l apa fiarta, oasele, foi de dafin, piper, cimbru si sare. Se continua fierberea la foc moderat 3-4 ore. Cand sosul e gata se strecoara.Se serveste cald cu diferite preparate din carne de vita, porc sau peste. De asemenea poate fi baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos brub spaniol


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciuperci
Tortelete cu crema Toffee
Muschiulet de porc cu susan
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Fursecuri simple
Chutney de prune si ardei
Paine rapida fara drojdie
Caipirinha
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Taameia
Friptura de curcan cu mere
Chicken Bryan
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Salata de cartofi cu ton