Sos colbert

Sos colbert

Ingrediente:

Supa de oase – 450 ml ,Unt – 500 gr, Lamaie – 125 ml ,Patrunjel verde – 100 gr ,Piper – 5 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Untul se topeste si se amesteca bine cu supa de oase pana se omogenizeaza compozitia, se adauga sare, sucul de la lamaie, piper si patrunjelul verde.Se serveste cald cu preparate din peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos colbert


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute
Parmigiana di zucchine
Tort de nuci
Gratin de paste si peste, cu bezea
Paine cu orez
Crutoane aromate
Tagliatelle a La-Chef-A
Tarta cu rucola
Barcute de vinete
Muschiulet de porc cu susan
Dovlecei crocanti la cuptor
Paine rasucita cu crema de branza
Chec de carne
Tort cu cafea si gem de zmeura
Taameia