Sos de ceapa

Sos de ceapa

Ingrediente:

Ceapa – 600 gr,Supa de oase – 600 ml,Ulei – 100 ml,Faina – 100 ml,Zahar – 20 gr,Otet – 20 ml,Sare – 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina, se adauga supa si ceapa. Cand e fiarta ceapa se adauga otet, zahar si sare si se mai fierbe 5 min.
Se serveste cald cu rasol de vita si pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sirop de citrice
Supa gulas
Bors de iarna cu afumatura
Ghiveci de orez cu legume
Pateuri cu ciuperci
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Frigarui de pui
Drob de miel
Salam de caracatita
Salata de ton cu ardei gras
Musaca
Pateuri umplute cu sunca
Tort cu cafea si gem de zmeura
Salata de fasole cu ton
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean