Sos de ceapa

Sos de ceapa

Ingrediente:

Ceapa – 600 gr,Supa de oase – 600 ml,Ulei – 100 ml,Faina – 100 ml,Zahar – 20 gr,Otet – 20 ml,Sare – 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina, se adauga supa si ceapa. Cand e fiarta ceapa se adauga otet, zahar si sare si se mai fierbe 5 min.
Se serveste cald cu rasol de vita si pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu crème brûlé
Inghetata de nectarine si caise
Pateu din ficat de porc
Ardei umpluti
Tort cu mere si nuci
Caracatita in ulei
Caviar de vinete
Compot de rubarba
Dovlecei crocanti la cuptor
Supa de dovleac ( Butternut )
Aripi de curcan tandoori
Chec aperitiv,stelute si braduti
Bruschette cu legume si tofu
Fursecuri cu gem
Pui la cuptor