Sos de ceapa

Sos de ceapa

Ingrediente:

Ceapa – 600 gr,Supa de oase – 600 ml,Ulei – 100 ml,Faina – 100 ml,Zahar – 20 gr,Otet – 20 ml,Sare – 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina, se adauga supa si ceapa. Cand e fiarta ceapa se adauga otet, zahar si sare si se mai fierbe 5 min.
Se serveste cald cu rasol de vita si pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Barcute de vinete
Dulceata de rubarba
Oua umplute
Chec negru
Crap la cuptor (pe gratar)
Tarta sarata din frunze de conopida
Roastbeef a la Jamie
Saltimbocca alla romana
Cranberry Muffins
Tamagoyaki
Supa de chimen
Aripi de curcan tandoori
Supa cu turnatei
Dulceata de grapefruit
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara