Sos de ceapa

Sos de ceapa

Ingrediente:

Ceapa – 600 gr,Supa de oase – 600 ml,Ulei – 100 ml,Faina – 100 ml,Zahar – 20 gr,Otet – 20 ml,Sare – 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina, se adauga supa si ceapa. Cand e fiarta ceapa se adauga otet, zahar si sare si se mai fierbe 5 min.
Se serveste cald cu rasol de vita si pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crutoane aromate
Manti
Ardei copti pane
Tort din alune de copac
Painici cu busuioc
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Crostoni cu miel
Crenvursti in aluat
Tiramisu de capsuni si cocos
Inghetata prajita
Varza rosie cu mar
Prajitura cu tofu si ciocolata
Chiftelute de carne
Cranberry Muffins
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca