Sos de ceapa

Sos de ceapa

Ingrediente:

Ceapa – 600 gr,Supa de oase – 600 ml,Ulei – 100 ml,Faina – 100 ml,Zahar – 20 gr,Otet – 20 ml,Sare – 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina, se adauga supa si ceapa. Cand e fiarta ceapa se adauga otet, zahar si sare si se mai fierbe 5 min.
Se serveste cald cu rasol de vita si pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Praz umplut cu ciuperci
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Salata de sfecla rosie cu pui
Inghetata prajita
Sarmale fara carne
Salata Manager
Tort cu mere si nuci
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Prosciutto di Parma e melone
Salata de telina,citrice si rodie
Chec aperitiv,stelute si braduti
Supa de chimen
Tarta sarata din frunze de conopida
Aperitiv in foi de napolitana
Ficatei cu ceapa, vin si marar