Sos de lamai sau potocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de lamai sau potocale

Sos de lamai sau potocale

Ingrediente:

Lamai sau portocale - 2 buc ,Unt sau ulei – 60 gr ,Supa de carne sau apa - 1000 ml ,Ceapa – 50 gr ,Faina – 20 gr ,Smantana lichida – 100 ml ,Patrunjel – 200 ml ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Se pune untul cu faina la foc mic, se ia de pe foc si se pune ceapa rasa fin, supa, coaja rasa de portocala sau lamaie si sarea.Se fierbe putin pana se leaga apoi se ia vasul de pe foc si se adauga smantana, zeama de lamaie sau portocala, patrunjelul si cateva bucati de unt.
Se serveste cu preparate din carne de vita sau pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de lamai sau potocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de curcan cu mere
Paste cu spanac si gorgonzola
Parmigiana di zucchine
Cotlete de vinete
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Cranberry Muffins
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Prajitura cu mere si brinza
Maultaschen cu sos de rosii
Paine cu seminte
Supa crema de ciuperci
Parjoale de vara
Spaghetti Carbonara
Rulada de ciuperci
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta