Sos de lamai sau potocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de lamai sau potocale

Sos de lamai sau potocale

Ingrediente:

Lamai sau portocale - 2 buc ,Unt sau ulei – 60 gr ,Supa de carne sau apa - 1000 ml ,Ceapa – 50 gr ,Faina – 20 gr ,Smantana lichida – 100 ml ,Patrunjel – 200 ml ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Se pune untul cu faina la foc mic, se ia de pe foc si se pune ceapa rasa fin, supa, coaja rasa de portocala sau lamaie si sarea.Se fierbe putin pana se leaga apoi se ia vasul de pe foc si se adauga smantana, zeama de lamaie sau portocala, patrunjelul si cateva bucati de unt.
Se serveste cu preparate din carne de vita sau pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de lamai sau potocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prosciutto di Parma e melone
Chiftelute de carne
Tort de portocale
Caracatita in ulei
Salsa cruda
Baclavale traditionale
Salata de fasole cu ton
Tarta cu rucola
Prajitura cu mere si brinza
Tarta cu brinza si zmeura
Covrigi
Chec negru
Paste cu spanac si gorgonzola
Pesto di rucola
Paine  pe vatra