Sos de lamai sau potocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de lamai sau potocale

Sos de lamai sau potocale

Ingrediente:

Lamai sau portocale - 2 buc ,Unt sau ulei – 60 gr ,Supa de carne sau apa - 1000 ml ,Ceapa – 50 gr ,Faina – 20 gr ,Smantana lichida – 100 ml ,Patrunjel – 200 ml ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Se pune untul cu faina la foc mic, se ia de pe foc si se pune ceapa rasa fin, supa, coaja rasa de portocala sau lamaie si sarea.Se fierbe putin pana se leaga apoi se ia vasul de pe foc si se adauga smantana, zeama de lamaie sau portocala, patrunjelul si cateva bucati de unt.
Se serveste cu preparate din carne de vita sau pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de lamai sau potocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bruschette cu legume si tofu
Ciocanele de pui cu varza
Oua tari cu sos
Rosii umplute cu ton
Bulion de rosii
Pui la cuptor
Aripioare prajite in crusta
Gogosele din flori de dovleac
Melitzanosalata Agioritiki
Confit de canard
Ciorba de miel
Chicken Bryan
Sesame Chicken
Rulada de omleta
Pui cu legume de primavara