Sos de lamai sau potocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de lamai sau potocale

Sos de lamai sau potocale

Ingrediente:

Lamai sau portocale - 2 buc ,Unt sau ulei – 60 gr ,Supa de carne sau apa - 1000 ml ,Ceapa – 50 gr ,Faina – 20 gr ,Smantana lichida – 100 ml ,Patrunjel – 200 ml ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Se pune untul cu faina la foc mic, se ia de pe foc si se pune ceapa rasa fin, supa, coaja rasa de portocala sau lamaie si sarea.Se fierbe putin pana se leaga apoi se ia vasul de pe foc si se adauga smantana, zeama de lamaie sau portocala, patrunjelul si cateva bucati de unt.
Se serveste cu preparate din carne de vita sau pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de lamai sau potocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de pere
Tarta de ciocolata
Ciuperci umplute cu legume
Rulada de pui intreg
Chutney de prune
Piept de pui simplissime
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Oua umplute
Tort Krantz
Cartofi cu conopida si branza
Papanasi
Salsa cruda
Savarine
Melitzanosalata Agioritiki
Crenvursti in aluat