Sos de macese

Sos de macese

Ingrediente:

Marmelada de macese – 300 gr,Faina – 50 gr,Unt – 100 gr,Supa sau apa – 600 ml,Vin acru – 200 ml,Sare – 25 gr

Mod de preparare:

Marmelada se amesteca cu faina apoi se adauga restul de ingrediente si se fierb pana se leaga.
Se serveste cu carne de vita sau pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de macese


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac cu gorgonzola
Paine  pe vatra
Chec negru
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Sparanghel verde cu bacon
Bruschette cu dovlecei
Supa-crema de broccoli
Rosii umplute cu ton
Supa de gulii
Salata de telina,citrice si rodie
Friptura de curcan cu mere
Parmigiana di zucchine
Maultaschen cu sos de rosii
Ardei umpluti cu legume