Sos de macese

Sos de macese

Ingrediente:

Marmelada de macese – 300 gr,Faina – 50 gr,Unt – 100 gr,Supa sau apa – 600 ml,Vin acru – 200 ml,Sare – 25 gr

Mod de preparare:

Marmelada se amesteca cu faina apoi se adauga restul de ingrediente si se fierb pana se leaga.
Se serveste cu carne de vita sau pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de macese


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tocanita de naut la cuptor
Tort cu cafea si gem de zmeura
Parmigiana di melanzane
Dulceata de rubarba
Supa de dovleac cu gorgonzola
Friptura aromata de porc
Bulete cu cascaval la cuptor
Sesame Chicken
Gugelhupf cu marmelada
Dulceata de portocale cu ciocolata
Crema Toffee
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Rulada de pui intreg
Salata de ton cu ardei gras
Piept de pui, la cuptor