Sos de macese

Sos de macese

Ingrediente:

Marmelada de macese – 300 gr,Faina – 50 gr,Unt – 100 gr,Supa sau apa – 600 ml,Vin acru – 200 ml,Sare – 25 gr

Mod de preparare:

Marmelada se amesteca cu faina apoi se adauga restul de ingrediente si se fierb pana se leaga.
Se serveste cu carne de vita sau pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de macese


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute
Bulion de rosii
Fursecuri fine cu nuci
Paine  pe vatra
Tarta cu rucola
Salata de vara cu mozzarella
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Chec cu ficat
Fettuccine cu ton si rosii
Ciorbita de pui si fasolica verde
Tort din alune de copac
Cozonaci cu nuca si mac
Ciorba de miel
Castraveti cu maioneza de avocado
Ardei umpluti II