Sos de macris

Sos de macris

Ingrediente:

Macris – 900 gr ,Faina – 100 gr ,Unt – 100 gr ,Smantana lichida – 200 ml ,Lamaie – 50 ml ,Zahar – 30 gr ,Sare – 15 gr

Mod de preparare:

Macrisul se opareste, se stoarce si se toaca marunt. Faina dizolvata in 150 ml apa se adauga in untul topit, se adauga macrisul,smantana,sarea si se fierbe cca 20 min, iar la sfarsit se stoarce lamaia.
   Se serveste cu friptura de miel, pasare si vita.

Adauga comentariu la reteta - Sos de macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu crème brûlé
Maultaschen cu sos de rosii
Painici cu busuioc
Supa cu turnatei
Quinoa cu legume
Barcute de vinete
Pogacsa
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Turta dulce din piscoturi
Tagliatelle a La-Chef-A
Marmelada de zmeura
Somon afumat pe scandura de cedru
Cartofi in crusta de mustar
Salata Manager
Chutney de prune si ardei