Sos de macris

Sos de macris

Ingrediente:

Macris – 900 gr ,Faina – 100 gr ,Unt – 100 gr ,Smantana lichida – 200 ml ,Lamaie – 50 ml ,Zahar – 30 gr ,Sare – 15 gr

Mod de preparare:

Macrisul se opareste, se stoarce si se toaca marunt. Faina dizolvata in 150 ml apa se adauga in untul topit, se adauga macrisul,smantana,sarea si se fierbe cca 20 min, iar la sfarsit se stoarce lamaia.
   Se serveste cu friptura de miel, pasare si vita.

Adauga comentariu la reteta - Sos de macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cocktail-Totally Green
Bruschette cu legume si tofu
Friptura aromata de porc
Baclavale traditionale
Kisir -  salata de griu
Varza rosie cu mar
Friptura de curcan cu mere
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Muffins cu dovleac(Butternut)
Bors de iarna cu afumatura
Chec de carne
Creveti crocanti cu cocos
Tiramisu
Paine cu seminte
Caramel Tiramisu