Sos de macris

Sos de macris

Ingrediente:

Macris – 900 gr ,Faina – 100 gr ,Unt – 100 gr ,Smantana lichida – 200 ml ,Lamaie – 50 ml ,Zahar – 30 gr ,Sare – 15 gr

Mod de preparare:

Macrisul se opareste, se stoarce si se toaca marunt. Faina dizolvata in 150 ml apa se adauga in untul topit, se adauga macrisul,smantana,sarea si se fierbe cca 20 min, iar la sfarsit se stoarce lamaia.
   Se serveste cu friptura de miel, pasare si vita.

Adauga comentariu la reteta - Sos de macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei crocanti la cuptor
Crema Toffee
Capunti alla puttanesca
Varza rosie cu mar
Painici cu busuioc
Ardei umpluti II
Tort cu cafea si gem de zmeura
Tarta rustica cu piersici
Ardei umpluti cu legume
Bulete din ciupercute
Pasta de leustean
Tropical salad with coconut shrimps
Pateuri
Faguri cu forma
Medalion de vinete