Sos de mustar ardelenesc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de mustar ardelenesc

Sos de mustar ardelenesc

Ingrediente:

Mustar – 100 gr ,Faina – 100 gr ,Smantana – 200 ml ,Supa de oase – 500 ml ,Unt – 100 gr ,Zahar – 30 gr ,Otet – 30 gr ,Sare – 20 gr ,Apa – 100 ml

Mod de preparare:

Faina se dizolva in 100 ml apa si se adauga la untul topit, se amesteca cu smantana, supa de oase, otet si sare. Se fierb la foc moderat, se adauga mustar si zahar si se mai fierbe inca 10-15 min.
   Se serveste cald cu rasol de vita, pasare sau limba.

Adauga comentariu la reteta - Sos de mustar ardelenesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec de carne
Vegeta de casa
Branza cu verdeturi
Crenvursti in aluat
Feta cu rosii uscate,in ulei
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Banana Daiquiri
Spaghetti Carbonara
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Baclavale traditionale
Pogacele cu jumeri
Salata de ton cu ardei gras
Brownies cu miere si seminte
Muffins cu spanac
Salata de vara cu mozzarella