Sos de mustar ardelenesc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de mustar ardelenesc

Sos de mustar ardelenesc

Ingrediente:

Mustar – 100 gr ,Faina – 100 gr ,Smantana – 200 ml ,Supa de oase – 500 ml ,Unt – 100 gr ,Zahar – 30 gr ,Otet – 30 gr ,Sare – 20 gr ,Apa – 100 ml

Mod de preparare:

Faina se dizolva in 100 ml apa si se adauga la untul topit, se amesteca cu smantana, supa de oase, otet si sare. Se fierb la foc moderat, se adauga mustar si zahar si se mai fierbe inca 10-15 min.
   Se serveste cald cu rasol de vita, pasare sau limba.

Adauga comentariu la reteta - Sos de mustar ardelenesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti
Ghiveci de orez cu legume
Paine pictata
Tagliatelle cu ciuperci
Sarmale fara carne
Melitzanosalata Agioritiki
Aripioare prajite in crusta
Caracatita in ulei
Manti
Pasta de leustean
Friptura de porc cu sorici
Prajitura cu mere caramel
Agliata Verde
Barcute de vinete
Tiramisu