Sos de mustar ardelenesc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de mustar ardelenesc

Sos de mustar ardelenesc

Ingrediente:

Mustar – 100 gr ,Faina – 100 gr ,Smantana – 200 ml ,Supa de oase – 500 ml ,Unt – 100 gr ,Zahar – 30 gr ,Otet – 30 gr ,Sare – 20 gr ,Apa – 100 ml

Mod de preparare:

Faina se dizolva in 100 ml apa si se adauga la untul topit, se amesteca cu smantana, supa de oase, otet si sare. Se fierb la foc moderat, se adauga mustar si zahar si se mai fierbe inca 10-15 min.
   Se serveste cald cu rasol de vita, pasare sau limba.

Adauga comentariu la reteta - Sos de mustar ardelenesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Biscuiti cu Nutella
Tarta sarata din frunze de conopida
Piept de pui afumat
Bruschette cu dovlecei
Friptura de vitel in ulei
Muschiulet de porc cu susan
Somon la gratar
Melcisori de pizza
Spaghetti Carbonara
Chec aperitiv,stelute si braduti
Tagliatelle a La-Chef-A
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Oua umplute
Somon la cuptor cu sos alb
Crenvursti in aluat