Sos de mustar ardelenesc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de mustar ardelenesc

Sos de mustar ardelenesc

Ingrediente:

Mustar – 100 gr ,Faina – 100 gr ,Smantana – 200 ml ,Supa de oase – 500 ml ,Unt – 100 gr ,Zahar – 30 gr ,Otet – 30 gr ,Sare – 20 gr ,Apa – 100 ml

Mod de preparare:

Faina se dizolva in 100 ml apa si se adauga la untul topit, se amesteca cu smantana, supa de oase, otet si sare. Se fierb la foc moderat, se adauga mustar si zahar si se mai fierbe inca 10-15 min.
   Se serveste cald cu rasol de vita, pasare sau limba.

Adauga comentariu la reteta - Sos de mustar ardelenesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu seminte
Caltabosi
Risotto cu broccoli si kaiser
Chiftelute
Paine cu orez
Chiftelute de calamari
Tarta cu mere
Chutney de prune si ardei
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Pate Brisee
Tarta sarata din frunze de conopida
Caracatita in ulei
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Inghetata prajita
Crema Toffee