Sos de unt (maitre d'hotel)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de unt (maitre d'hotel)

Sos de unt (maitre d'hotel)

Ingrediente:

unt-950 gr,patrunjel-100gr,lamaie-150 gr,piper-5 gr,sare-10 gr
Pentru 10 portii.

Mod de preparare:

Se amesteca toate impreuna cu sucul stors de la lamaie si compozitia obtinuta se aseaza pe o hartie de copt si se ruleaza obtinandu-se un rulou cu diametrul de 2 cm.Se pastreaza la rece.
  Se foloseste la preparate la gratar din vita sau peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos de unt (maitre d'hotel)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de rosii si morcovi
Oua umplute
Salata Manager
Rulada de pui intreg
Muffins cu spanac
Cheesecake cu rosii si busuioc
Inghetata prajita
Cosulete umplute
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Portofele de cod cu fasole verde
Mincarica de pipote
Rulada cu cascaval
Ciorba de miel
Paste de spanac cu calamari si rosii
Dulceata de portocale cu ciocolata