Sos de unt (maitre d'hotel)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de unt (maitre d'hotel)

Sos de unt (maitre d'hotel)

Ingrediente:

unt-950 gr,patrunjel-100gr,lamaie-150 gr,piper-5 gr,sare-10 gr
Pentru 10 portii.

Mod de preparare:

Se amesteca toate impreuna cu sucul stors de la lamaie si compozitia obtinuta se aseaza pe o hartie de copt si se ruleaza obtinandu-se un rulou cu diametrul de 2 cm.Se pastreaza la rece.
  Se foloseste la preparate la gratar din vita sau peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos de unt (maitre d'hotel)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Spaghetti cu zucchini si rosii
Rulada de ciuperci
Dulceata de rubarba
Ciuperci umplute cu legume
Pasca cu ciocolata
Ciorba de rosii II
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Salata de fasole cu ton
Paine cu seminte
Varza rosie cu mar
Taameia