Sos de unt (maitre d'hotel)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de unt (maitre d'hotel)

Sos de unt (maitre d'hotel)

Ingrediente:

unt-950 gr,patrunjel-100gr,lamaie-150 gr,piper-5 gr,sare-10 gr
Pentru 10 portii.

Mod de preparare:

Se amesteca toate impreuna cu sucul stors de la lamaie si compozitia obtinuta se aseaza pe o hartie de copt si se ruleaza obtinandu-se un rulou cu diametrul de 2 cm.Se pastreaza la rece.
  Se foloseste la preparate la gratar din vita sau peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos de unt (maitre d'hotel)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Palet de dames
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Bors de iarna cu afumatura
Bulete din ciupercute
Supa de pasare cu fructe goji
Supa de dovleac ( Butternut )
Barcute de vinete
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Painici cu busuioc
Tort cu mere si nuci
Tarte Flambée
Caviar de vinete
Agliata Verde