Sos de unt (maitre d'hotel)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de unt (maitre d'hotel)

Sos de unt (maitre d'hotel)

Ingrediente:

unt-950 gr,patrunjel-100gr,lamaie-150 gr,piper-5 gr,sare-10 gr
Pentru 10 portii.

Mod de preparare:

Se amesteca toate impreuna cu sucul stors de la lamaie si compozitia obtinuta se aseaza pe o hartie de copt si se ruleaza obtinandu-se un rulou cu diametrul de 2 cm.Se pastreaza la rece.
  Se foloseste la preparate la gratar din vita sau peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos de unt (maitre d'hotel)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti cu legume
Ciuperci umplute cu legume
Cranberry Muffins
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Ardei umpluti
Chec aperitiv,stelute si braduti
Crema Toffee
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Um Ali - budinca egipteana din paine
Paine  pe vatra
Tarta cu rucola
Tarta cu crema de branza si zmeura
Turta dulce din piscoturi
Cheesecake cu rosii si busuioc
Cartofi in crusta de mustar