Sos de unt (maitre d'hotel)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de unt (maitre d'hotel)

Sos de unt (maitre d'hotel)

Ingrediente:

unt-950 gr,patrunjel-100gr,lamaie-150 gr,piper-5 gr,sare-10 gr
Pentru 10 portii.

Mod de preparare:

Se amesteca toate impreuna cu sucul stors de la lamaie si compozitia obtinuta se aseaza pe o hartie de copt si se ruleaza obtinandu-se un rulou cu diametrul de 2 cm.Se pastreaza la rece.
  Se foloseste la preparate la gratar din vita sau peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos de unt (maitre d'hotel)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Paste de spanac cu calamari si rosii
Inghetata de nectarine si caise
Tarta cu vinete
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Bulion de rosii
Aperitiv in foi de napolitana
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Ciocolata
Ardei copti pane
Sparanghel verde cu bacon
Piept de pui, la cuptor
Pateuri
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Supa crema de rosii si morcovi