Sos de unt (maitre d'hotel)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de unt (maitre d'hotel)

Sos de unt (maitre d'hotel)

Ingrediente:

unt-950 gr,patrunjel-100gr,lamaie-150 gr,piper-5 gr,sare-10 gr
Pentru 10 portii.

Mod de preparare:

Se amesteca toate impreuna cu sucul stors de la lamaie si compozitia obtinuta se aseaza pe o hartie de copt si se ruleaza obtinandu-se un rulou cu diametrul de 2 cm.Se pastreaza la rece.
  Se foloseste la preparate la gratar din vita sau peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos de unt (maitre d'hotel)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu zmeura si pomelo
Rosii umplute cu orez
Compot de rubarba
Cranberry Muffins
Pateu din ficatei de pui
Bulete din ciupercute
Pachetele cu porumb si branza
Prajitura de ciocolata
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Caracatita in ulei
Schichttorte  Baumkuchen
Rulada cu cascaval
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Crenvursti in aluat
Pate Brisee