Sos madera

Sos madera

Ingrediente:

Sos brun – 800 ml,Supa de oase – 50 ml,Unt – 75 gr,Vin rosu – 100 ml,Coniac – 25 ml,Piper – 3 gr,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Sosul brun se amesteca cu supa, vin, piper si sare si se fierbe 5 min, se ia de pe foc si se adauga unt si coniac apoi se amesteca bine.Se serveste cald cu medalion, turnedou, escalop, ficat de gasca si poate intra in componenta altor sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos madera


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac
Supa de dovleac cu gorgonzola
Roastbeef a la Jamie
Ghiveci de orez cu legume
Aluat cu branza
Cosulete umplute
Salata de sfecla rosie cu pui
Supa cu turnatei
Supa de chimen
Fursecuri cu gem
Tort de nuci
Lasagne cu spanac si branza chevre
Sirop de citrice
Dulceata de pere
Drob de pui