Sos madera

Sos madera

Ingrediente:

Sos brun – 800 ml,Supa de oase – 50 ml,Unt – 75 gr,Vin rosu – 100 ml,Coniac – 25 ml,Piper – 3 gr,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Sosul brun se amesteca cu supa, vin, piper si sare si se fierbe 5 min, se ia de pe foc si se adauga unt si coniac apoi se amesteca bine.Se serveste cald cu medalion, turnedou, escalop, ficat de gasca si poate intra in componenta altor sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos madera


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Inghetata prajita
Supa de pui - rapida
Castraveti cu maioneza de avocado
Batoane de cereale
Gugelhupf cu marmelada
Rulada de somon afumat
Chiftelute cu porumb
Dulceata de rubarba
Pui la cuptor
Dovlecei crocanti la cuptor
Tortelete cu crema Toffee
Supa cu turnatei
Ciorba din pipote de curcan
Salata de sfecla rosie cu pui
Mincarica de pipote