Sos madera

Sos madera

Ingrediente:

Sos brun – 800 ml,Supa de oase – 50 ml,Unt – 75 gr,Vin rosu – 100 ml,Coniac – 25 ml,Piper – 3 gr,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Sosul brun se amesteca cu supa, vin, piper si sare si se fierbe 5 min, se ia de pe foc si se adauga unt si coniac apoi se amesteca bine.Se serveste cald cu medalion, turnedou, escalop, ficat de gasca si poate intra in componenta altor sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos madera


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciuperci
Pateuri umplute cu sunca
Castraveti cu maioneza de avocado
Cupola ninsa cu ciocolata
Prajitura de ciocolata
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Pui umplut cu telina si morcovi
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Tartiflette
Batoane de cereale
Rata la cuptor
Brezel (covrigi nemtesti)
Salata de mango
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Caracatita in ulei