Sos madera

Sos madera

Ingrediente:

Sos brun – 800 ml,Supa de oase – 50 ml,Unt – 75 gr,Vin rosu – 100 ml,Coniac – 25 ml,Piper – 3 gr,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Sosul brun se amesteca cu supa, vin, piper si sare si se fierbe 5 min, se ia de pe foc si se adauga unt si coniac apoi se amesteca bine.Se serveste cald cu medalion, turnedou, escalop, ficat de gasca si poate intra in componenta altor sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos madera


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti,mai altfel
Agliata Verde
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Ardei copti pane
Paine rapida fara drojdie
Pateuri rapide
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Muffins cu dovleac(Butternut)
Pasca cu ciocolata
Pui cu legume de primavara
Cheesecake cu rosii si busuioc
Rulada de omleta
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Inghetata de nectarine si caise
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara