Sos meuniere

Sos meuniere

Ingrediente:

Unt – 900 gr,Lamaie – 100 ml,Capere – 100 gr,Patrunjel – 100 gr,Piper – 3 gr,Sare - 10 gr

Mod de preparare:

Untul se incalzeste apoi se adauga restul ingredientelor, se amesteca bine si apoi se tine la cald.
  Se serveste cu preparate din peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos meuniere


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri cu gem
Crutoane aromate
Sesame Chicken
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Chutney de prune si ardei
Savarine
Pasta de leustean
Mancarica de gulas
Rulada de pui intreg
Agliata Verde
Rulada de omleta
Prosciutto di Parma e melone
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara