Sos meuniere

Sos meuniere

Ingrediente:

Unt – 900 gr,Lamaie – 100 ml,Capere – 100 gr,Patrunjel – 100 gr,Piper – 3 gr,Sare - 10 gr

Mod de preparare:

Untul se incalzeste apoi se adauga restul ingredientelor, se amesteca bine si apoi se tine la cald.
  Se serveste cu preparate din peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos meuniere


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Cozonac Grania
Supa de dovleac cu gorgonzola
Ciorba de rosii II
Salata de telina si morcovi rasi
Saratele
Varza rosie cu mar
Pesto di rucola
Tort de ciuperci
Chiftelute de urda in sos de rosii
Salata de vara cu mozzarella
Tort de nuci
Cupola ninsa cu ciocolata
Supa de chimen
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda