Sos olandez

Sos olandez

Ingrediente:

unt –1000 gr,galbenusuri – 8 buc,lamaie – 100 ml ,piper – 3 gr,sare –10 gr

Mod de preparare:

Galbenusurile si sarea se bat intr-un vas la bain-marie la foc moderat, se adauga treptat untul topit, cand e gata se adauga suc de lamaie si piper.
   Se serveste imediat cu preparate din peste, conopida, sparanghel.

Adauga comentariu la reteta - Sos olandez


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti
Tiramisu de capsuni si cocos
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Carne de miel in stil mongolez
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Legume umplute
Bulion de rosii
Cozonac
Supa de gulii
Tortelete cu crema Toffee
Drob de pui
Schichttorte  Baumkuchen
Vanilla Club
Tocanita de naut la cuptor
Muffins cu dovleac(Butternut)