Sos olandez

Sos olandez

Ingrediente:

unt –1000 gr,galbenusuri – 8 buc,lamaie – 100 ml ,piper – 3 gr,sare –10 gr

Mod de preparare:

Galbenusurile si sarea se bat intr-un vas la bain-marie la foc moderat, se adauga treptat untul topit, cand e gata se adauga suc de lamaie si piper.
   Se serveste imediat cu preparate din peste, conopida, sparanghel.

Adauga comentariu la reteta - Sos olandez


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parjoale de vara
Salam de caracatita
Prajitura Lia
Pesto di rucola
Friptura de miel in slowcooker
Cocktail-Totally Green
Fursecuri cu gem
Chec aperitiv,stelute si braduti
Fursecuri fine cu nuci
Tocanita de naut la cuptor
Aripioare prajite in crusta
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Bruschette cu dovlecei
Antricot cu sos de piper verde