Sos olandez

Sos olandez

Ingrediente:

unt –1000 gr,galbenusuri – 8 buc,lamaie – 100 ml ,piper – 3 gr,sare –10 gr

Mod de preparare:

Galbenusurile si sarea se bat intr-un vas la bain-marie la foc moderat, se adauga treptat untul topit, cand e gata se adauga suc de lamaie si piper.
   Se serveste imediat cu preparate din peste, conopida, sparanghel.

Adauga comentariu la reteta - Sos olandez


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort cu mere si nuci
Bulete cu cascaval la cuptor
Salata de telina,citrice si rodie
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Supa de dovleac cu gorgonzola
Somon afumat pe scandura de cedru
Cozonac Grania
Rulada de omleta
Cheesecake cu rosii si busuioc
Omleta cu orez la cuptor
Painici cu busuioc
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Paste cu ciuperci si rosii
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Parjoale de vara