Sos romanesc

Sos romanesc

Ingrediente:

faina – 50 gr ,ceapa – 150 gr ,ulei – 100 ml ,suc de rosii – 700 ml ,patrujel – 100 gr ,marar – 100 gr ,sare – 20 gr

Mod de preparare:

Faina si ceapa rasa fin se prajesc la foc mic pana se rumenesc, apoi se adauga sosul de rosii, mararul, patrunjelul si sarea. Se amesteca bine sa nu faca cocoloase si se toarna peste mancarea pentru care s-a pregatit.
  Se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Sos romanesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de grapefruit
Rulada cu cascaval
Branza cu verdeturi
Ciorba de praz cu zeama de varza
Cozonac cu mac si alune de padure
Melitzanosalata Agioritiki
Chec negru
Tocanita de naut la cuptor
Musaca
Ciuperci umplute cu legume
Friptura de mistret
Mancarica de gulas
Baclavale traditionale
Chec de carne
Inghetata prajita