Sos romanesc

Sos romanesc

Ingrediente:

faina – 50 gr ,ceapa – 150 gr ,ulei – 100 ml ,suc de rosii – 700 ml ,patrujel – 100 gr ,marar – 100 gr ,sare – 20 gr

Mod de preparare:

Faina si ceapa rasa fin se prajesc la foc mic pana se rumenesc, apoi se adauga sosul de rosii, mararul, patrunjelul si sarea. Se amesteca bine sa nu faca cocoloase si se toarna peste mancarea pentru care s-a pregatit.
  Se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Sos romanesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cosulete umplute
Tiramisu
Painici cu busuioc
Pogacele cu jumeri
Tort cu mere si nuci
Chutney de prune si ardei
Supa de pui - rapida
Bors de iarna cu afumatura
Carne de miel in stil mongolez
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Muschiulet de porc cu susan
Chiftelute
Ciocolata
Somon la gratar
Chec de carne