Sos tartar

Sos tartar

Ingrediente:

Maioneza –700 gr,Oua – 3 buc,Ceapa verde – 300 gr,Tarhon – 30 gr,Capere –100 gr,Mustar –100 gr,Patrunjel verde –100 gr,Piper – 5 gr,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Se amesteca treptat maioneza cu ceapa, patrunjelul, ouale, tarhonul, caperele, mustarul, piperul si sarea.
  Se serveste cu preparate din oua, peste, carne de vita, etc.

Adauga comentariu la reteta - Sos tartar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Praz umplut cu ciuperci
Pateu din ficatei de pui
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Ciorba din pipote de curcan
Rosii umplute cu orez
Somon la gratar
Pulpe de rata cu bere si stafide
Tort de nuci
Ciorba de miel
Supa crema de ciuperci
Fettuccine cu ton si rosii
Paine cu iaurt
Paine cu seminte
Caramel Tiramisu