Sos tartar

Sos tartar

Ingrediente:

Maioneza –700 gr,Oua – 3 buc,Ceapa verde – 300 gr,Tarhon – 30 gr,Capere –100 gr,Mustar –100 gr,Patrunjel verde –100 gr,Piper – 5 gr,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Se amesteca treptat maioneza cu ceapa, patrunjelul, ouale, tarhonul, caperele, mustarul, piperul si sarea.
  Se serveste cu preparate din oua, peste, carne de vita, etc.

Adauga comentariu la reteta - Sos tartar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de pui intreg
Crap la cuptor (pe gratar)
Spaghetti Carbonara
Oua tari cu sos
Friptura de porc cu sorici
Chutney de prune si ardei
Ardei umpluti cu legume
Feta cu rosii uscate,in ulei
Cozonac Grania
Biscuiti cu Nutella
Salam de caracatita
Piept de pui, la cuptor
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Ghiveci de orez cu legume
Supa gulas