Sos tomat

Sos tomat

Ingrediente:

oase fara maduva – 1000 gr ,ulei – 100 ml ,faina – 50 gr ,morcovi – 50 gr ,radacina telina – 50 gr ,radacina patrunjel – 50 gr ,ceapa – 100 gr ,pasta de tomate – 150 ml ,zahar- 4 lingurite ,foi dafin - 2,5 gr ,cimbru – 3 gr ,piper – 3 gr ,sare – 20 gr

Mod de preparare:

Oasele se taie bucati, se spala, se oparesc, se spala din nou si se fierb in apa cu sare 3-4 ore. Legumele se inabusa in ulei cu 100 ml apa apoi se adauga faina dizolvata, pasta de tomate, piper, dafin,cimbru si sare. Se adauga apoi supa de oase si se fierbe cca 30 min. Se paseaza printr-o sita deasa si se adauga zaharul. Se pastreaza la cald la bain-marie.
  Se serveste cu chiftelute, limba, musaca, paste.

Adauga comentariu la reteta - Sos tomat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Bulion de rosii
Faguri cu forma
Supa Imperiala
Um Ali - budinca egipteana din paine
Supa crema de rosii si morcovi
Muffins cu spanac
Paine rasucita cu crema de branza
Placinta cu branza sarata
Rulada de omleta
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Somon la gratar
Supa-crema de broccoli