Sos tomat

Sos tomat

Ingrediente:

oase fara maduva – 1000 gr ,ulei – 100 ml ,faina – 50 gr ,morcovi – 50 gr ,radacina telina – 50 gr ,radacina patrunjel – 50 gr ,ceapa – 100 gr ,pasta de tomate – 150 ml ,zahar- 4 lingurite ,foi dafin - 2,5 gr ,cimbru – 3 gr ,piper – 3 gr ,sare – 20 gr

Mod de preparare:

Oasele se taie bucati, se spala, se oparesc, se spala din nou si se fierb in apa cu sare 3-4 ore. Legumele se inabusa in ulei cu 100 ml apa apoi se adauga faina dizolvata, pasta de tomate, piper, dafin,cimbru si sare. Se adauga apoi supa de oase si se fierbe cca 30 min. Se paseaza printr-o sita deasa si se adauga zaharul. Se pastreaza la cald la bain-marie.
  Se serveste cu chiftelute, limba, musaca, paste.

Adauga comentariu la reteta - Sos tomat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Islere
Tort cu mere si nuci
Tort cu cafea si gem de zmeura
Gogosele din flori de dovleac
Ciorba de salata
Cartofi cu conopida si branza
Turta dulce din piscoturi
Gugelhupf cu marmelada
Paine cu orez
Muschiulet de porc cu susan
Marmelada de zmeura
Capunti alla puttanesca
Paine rasucita cu crema de branza
Ardei umpluti cu legume
Tort de ciuperci