Sos unguresc

Sos unguresc

Ingrediente:

ceapa – 200 gr ,supa de oase – 700 ml ,smantana – 150 ml ,ulei – 100 ml ,faina – 100 gr ,vin alb – 100 ml ,boia dulce – 3 gr ,sare – 20 gr

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se inabusa in ulei, se stinge cu 100 ml apa, se adauga faina dizolvata in apa rece si supa. Se amesteca sa nu se faca cocoloase. Cand ceapa e bine fiarta sosul se paseaza si se fierbe din nou. Se adauga smantana, boia, sare si spre sfarsitul fierberii – vinul.
  Se serveste cald cu fripturi de vita, pasare sau miel.

Adauga comentariu la reteta - Sos unguresc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu seminte
Pate Brisee
Fursecuri simple
Friptura de porc cu sorici
Somloi Galuska
Papanasi
Batoane de cereale
Friptura de curcan cu mere
Chiftelute de urda in sos de rosii
Painea tigru
Tort Krantz
Muffins cu spanac
Tarta cu crema de branza si zmeura
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Pogacele cu jumeri