Sos unguresc

Sos unguresc

Ingrediente:

ceapa – 200 gr ,supa de oase – 700 ml ,smantana – 150 ml ,ulei – 100 ml ,faina – 100 gr ,vin alb – 100 ml ,boia dulce – 3 gr ,sare – 20 gr

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se inabusa in ulei, se stinge cu 100 ml apa, se adauga faina dizolvata in apa rece si supa. Se amesteca sa nu se faca cocoloase. Cand ceapa e bine fiarta sosul se paseaza si se fierbe din nou. Se adauga smantana, boia, sare si spre sfarsitul fierberii – vinul.
  Se serveste cald cu fripturi de vita, pasare sau miel.

Adauga comentariu la reteta - Sos unguresc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura Latte Macchiato
Chec negru
Caltabosi
Crostoni cu miel
Oua umplute
Crutoane aromate
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Chec de carne
Pogacele cu jumeri
Vinete umplute
Sesame Chicken
Dulceata de pere
Chiftelute de urda in sos de rosii
Praz umplut cu ciuperci