Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crema Toffee
Paine  pe vatra
Stifatho
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Saratele
Salam de caracatita
Melitzanosalata Agioritiki
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Caltabosi
Creveti crocanti cu cocos
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Ciorbita de pui si fasolica verde
Dulceata de rubarba
Spinach and Feta Quesadilla
Cheesecake cu rosii si busuioc