Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulion de rosii
Ardei umpluti
Aripi de curcan tandoori
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Gogosele din flori de dovleac
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Ardei umpluti cu legume
Tarta rustica cu piersici
Salata de sfecla rosie cu pui
Crenvursti in aluat
Ciorba de praz cu zeama de varza
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Fursecuri fine cu nuci
Chec negru