Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Um Ali - budinca egipteana din paine
Tarta de ciocolata
Gratin de broccoli si conopida
Salata de telina,citrice si rodie
Bulion de rosii
Bruschette cu dovlecei
Oua umplute
Pasca cu ciocolata
Salata de vara cu mozzarella
Rulada de pui intreg
Supa-crema de broccoli
Antricot cu sos de piper verde
Manti
Tarta cu crème brûlé
Dovlecei crocanti la cuptor