Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec de carne
Tort Krantz
Dulceata de grapefruit
Supa gulas
Palet de dames
Pateuri rapide
Beef Bourguignon - Julia Child
Cornuri cu unt
Muffins cu dovleac(Butternut)
Sirop de citrice
Prajitura de ciocolata
Pateu din ficat de porc
Ciorbita de pui si fasolica verde
Chec de carne
Gratin de paste si peste, cu bezea