Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Quinoa cu legume
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Pateu din ficatei de pui
Prajitura cu gutui si branza
Cozonac Grania
Crema Toffee
Ghiveci de orez cu legume
Paine pictata
Bulete din ciupercute
Cotlete de vinete
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Chec aperitiv,stelute si braduti
Chiftelute de calamari
Piept de pui simplissime
Paste de spanac cu calamari si rosii