Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Faguri cu forma
Tarta cu vinete
Agliata Verde
Cosulete umplute
Pate Brisee
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Chutney de prune si ardei
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Ciorba de miel
Tarta cu crème brûlé
Medalion de vinete
Marmelada de zmeura
Compot de rubarba
Tarta cu mere
Somon la cuptor cu sos alb