Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu spanac
Placinta  cu pui, spanac si branza
Pulpe de rata cu bere si stafide
Rulada de omleta
Tarta cu mere
Omleta cu orez la cuptor
Paine  pe vatra
Somon afumat pe scandura de cedru
Friptura de mistret
Medalion de vinete
Cotlete de vinete
Pateuri cu ciuperci
Pogacele cu jumari
Palet de dames
Papanasi