Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de rosii II
Chocolate cheesecake
Tortelete cu crema Toffee
Tarta cu rucola
Islere
Paine  pe vatra
Cheesecake cu rosii si busuioc
Rosii umplute cu ton
Pogacele cu jumari
Aluat cu branza
Supa de dovleac cu gorgonzola
Inghetata prajita
Tort de nuci
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Salata de fasole cu ton