Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Painici cu busuioc
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Chec de carne
Pateuri
Supa Imperiala
Oua umplute
Tarta cu brinza si zmeura
Tarta cu crème brûlé
Chec negru
Spirale cu Nutella
Supa gulas
Rosii umplute cu ton
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda