Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somloi Galuska
Pogacsa
Muffins cu dovleac(Butternut)
Pateuri umplute cu sunca
Dulceata de grapefruit
Cartofi cu conopida si branza
Faguri cu forma
Cranberry Muffins
Compot de rubarba
Parmigiana di zucchine
Pateuri
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Prajitura cu zmeura si pomelo
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Tarta cu vinete