Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de salata
Cotlete de vinete
Tiramisu de capsuni si cocos
Tarte Flambée
Chec cu ficat
Paine cu orez
Butternut umplut
Pui la cuptor
Dulceata de pere
Palet de dames
Drob de pui
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tarta cu vinete
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Cheesecake cu rosii si busuioc