Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi in crusta de mustar
Placinta cu branza sarata
Cheesecake cu rosii si busuioc
Prajitura Latte Macchiato
Supa de gulii
Rulada de somon afumat
Rulada de pui
Prajitura cu zmeura si pomelo
Marmelada de zmeura
Rosii umplute cu orez
Muffins cu spanac
Pasta de leustean
Cosulete umplute
Dulceata de rubarba
Pasta de avocado