Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bruschette cu legume si tofu
Tropical salad with coconut shrimps
Tamagoyaki
Savarine
Paine pictata
Vegeta de casa
Paste cu ciuperci si rosii
Antricot cu sos de piper verde
Salata de Boeuf
Friptura de curcan cu mere
Tort Krantz
Supa cu turnatei
Somon la cuptor cu sos alb
Capunti alla puttanesca
Cozonaci cu nuca si mac