Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute de calamari
Crema de zahar ars
Friptura aromata de porc
Crostoni cu miel
Salata de vara cu mozzarella
Vinete umplute
Banana Daiquiri
Prosciutto di Parma e melone
Baclavale traditionale
Muffins cu dovleac(Butternut)
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Mincarica de pipote
Piept de rata cu ciuperci
Barcute de vinete
Pogacele cu jumari