Carne de porc fiarta (Baiqierou)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Carne de porc fiarta (Baiqierou)

Carne de porc fiarta (Baiqierou)

Ingrediente:

  300-400 g carne de porc semigrasa cu sorici, sare, vin de masa, sos de soia, un fir de praz, 3 felii de ghimbir, 2 catei de usturoi

Mod de preparare :

Carnea se spala si se taie in doua bucati mari. Cele doua bucati de carne se pun la foc in cratita cu aproximativ 500-700 ml de apa de la robinet. Cind da in clocot, se ia spuma. Se adauga o lingura de vin de masa, prazul taiat fisii, ghimbirul, putina sare. Se da focul mic. Dupa 30-40 de minute, cind betisorul intra usor in sorici, se scoate carnea, se taie felii subtiri, se aseaza pe o farfurie, peste care se adauga o lingura de sos de soia si usturoiul taiat marunt si mancarea este gata de servit. Zeama ramasa se poate folosi la supa, ciorba sau la alte preparate.

Adauga comentariu la reteta - Carne de porc fiarta (Baiqierou)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciocanele de pui cu varza
Pogacele cu jumari
Um Ali - budinca egipteana din paine
Cheesecake cu rosii si busuioc
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Compot de rubarba
Ghiveci de orez cu legume
Piept de pui, la cuptor
Caipirinha
Gogosele din flori de dovleac
Ciorbita de pui si fasolica verde
Salata
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Salata de telina si morcovi rasi
Rulada de pui intreg