Carne de vita cu pasta de tomate (Qiezhi niurou)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Carne de vita cu pasta de tomate (Qiezhi niurou)

Carne de vita cu pasta de tomate (Qiezhi niurou)

Ingrediente:

  250-300 de grame de muschi de vita, 50 de grame de mazare boabe verzi, 50 de grame de ceapa, 100 de grame de pasta de tomate, zahar, sare, ulei de susan, vin de masa, amidon, praf de gust, piper, ulei, zeama de oase sau de pui

Mod de preparare:

Muschiul de vita se spala si se taie felii subtire de 2-3 cm lungime. Se amesteca cu putina sare, vin de masa si amidon.Ceapa se spala si se taie fasii.Cu pasta de tomate, sare, o lingurita de zahar, putin praf de gust, piper, 3 linguri de zeama si doua lingurite de amidon se face un sos.Se aseaza pe foc tigaia in care se toarna circa 250 de grame de ulei. Cind uleiul s-a incalzit, se pun feliile de carne sa se prajeasca 3-4 minute. Se scot si se recupereaza uleiul.Se reaseaza pe foc tigaia cu putin ulei. Se pun mazarea si ceapa. Se agita tigaia un minut-doua, se toarna sosul si se amesteca bine un minut, doua , si se ia de pe foc.

Adauga comentariu la reteta - Carne de vita cu pasta de tomate (Qiezhi niurou)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti II
Feta cu rosii uscate,in ulei
Muffins cu usturoi si ierburi
Papanasi
Schichttorte  Baumkuchen
Chec de carne
Tarta cu crème brûlé
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Cozonac
Melcisori de pizza
Chutney de prune
Friptura de miel in slowcooker
Friptura aromata de porc
Rulada de ciuperci
Salata de telina si morcovi rasi